0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

 

Vain Elämää 13. tuotantokausi

Vain Elämää - uudet jaksot

Vain Elämää 13. tuotantokausi alkaa 8.9.2023, jolloin artistit saapuvat Satulinnaan. Cobellon sisustustuotteita ja huonekaluja on on nähtävillä sarjan eri tiloissa. Jokaisella artistilla on erilaiset pöytäkattaukset, joissa näkyy mm. Cobellon astioita ja tekstiilejä.

Täysin uuden Vain elämää -kokemuksen saavat Janna, Jouni Hynynen, A.W. Yrjänä sekä Gasellit-yhtyeen Hätä-Miikka. Konkareina kahdeksikon täydentävät Virve Rosti, Anna Puu, Robin Packalen ja Ellinoora. Jaksot on katsottavissa Nelosella ja Ruudussa. 

Huvila & Huussi Asuntomessuilla - Lilla Hygge

Huvila & Huussi Asuntomessuilla

Huvila & Huussi syventyy jälleen Asuntomessujen helmiin neljässä erikoisjaksossa! Tällä kertaa päästään tutustumaan upeaan Loviisan Kuningattarenrannan Asuntomessu-alueeseen ja sen kauniisiin kohteisiin. Cobellon sisustamista kohteista on esillä mm. Lilla Hygge, Linnatuuli ja Villa Kungen.

Odoo - Sample 1 for three columns

Instan sisustussuosikit

Kysyimme teiltä Instagramissa suosikkejanne Cobellon valikoimasta ja olipa ihana lukea teidän kaikkien vastauksia – kiitos niistä. Teimmekin vastauksista pienen koosteen, joten klikkaa artikkeliin ja inspiroidu!

Odoo - Sample 1 for three columns

Ihanimmat terassi-ideat rentoihin kesäpäiviin

Kesän lähestyessä ja auringon paistaessa ajatukset kääntyvät pikkuhiljaa ulkotiloihin ja terassin sisustamiseen. Kokosimme teille muutamia vinkkejä ja inspiroivia kuvia, joiden avulla luot itsellesi oman rentouttavan kesäkeitaan.

Odoo - Sample 1 for three columns

Ruokailutilan sisustus - vinkit ruokapöydän valintaan

Ruokailutila on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, sillä  ruokapöydän  ääressä vietetään monesti paljon aikaa. Siksi ruokailutilan sisustusratkaisujen ja kalustuksen miettimiseen on hyvä paneutua Lue vinkkimme muun muassa oikean kokoisen ruokapöydän valintaan.

Odoo - Sample 1 for three columns

Esittelyssä Matri - kestävää kotimaista muotoilua

Matri on suomalainen perheyritys, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan käsityönä Matrin omalla tehtaalla Euroopassa. Matrin toimintaa ohjaa ajaton design sekä innovatiivinen luontoa säästävä tuotantoprosessi.

Odoo - Sample 1 for three columns

Tapaa sisustuskonsulttimme - Apua kodin sisustuspulmiin

Meille sisustaminen ja kodin kauniiksi laittaminen on sydämen asia. Siksi haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään juuri heidän näköisiä ratkaisuja erilaisiin koteihin. Apua kodin sisustukseen saat esimerkiksi sisustuskonsultiltamme Jenny Angerialta - tutustu Jennyyn tässä artikkelissa!

Odoo - Sample 1 for three columns


Lilla Hygge - Cobellon tuotteilla sisustettu kohde Loviisan asuntomessuilla

Ihastuttava Dekotalon Lilla Hygge on Cobellon tuotteilla sisustettu kohde Loviisan asuntomessuilla. Lampelan perheelle valmistuva talo on suunniteltu toimimaan niin perheen arjessa lasten kanssa kuin vanhempien työn ja harrastusten mahdollistajana,  inspiroivana tunnelmoinnin tyyssijana ja mahdollisuuksia tarjoavana juhlien helmenä.