0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Kestävää ja kaunista kotimaista designia

Suomalainen Matri on yksi Cobellon valikoiman uusimmista brändeistä. Ihastuimme Matrin tuotteisiin, sillä ne edustavat laadukasta skandinaavista designia ympäristöä kunnioittaen.

Matri on perheyritys, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Euroopassa käsityönä Matrin omalla tehtaalla. Matrin tehtaan rakentamisessa on panostettu erityisesti energiatehokkuuteen. Aurinkopaneeleiden avulla Matri pystyy käyttämään tuotannossa 100 % itse tuottamaansa energiaa. Lisäksi tehtaalla on panostettu hukkamateriaalien kierrätykseen sekä pakkausmateriaalin vähentämiseen. Kaikissa tuotteissa käytetään ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja.

Matrin tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään aikaa. Niinpä Matri antaa vuoteiden runkojen sekä jousituksen murtumille 10 vuoden takuun. Matrin ajaton muotoilu on olennainen osa vastuullisuutta. Matrilla uskotaan, että hyvän suunnittelutyön tuloksena on tuote, joka kestää käytössä ja miellyttää silmää vielä vuosienkin kuluttua. 

 

Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Kauniita luonnon läheisiä materiaaleja

Odoo - Sample 3 for three columns

 Pehmeitä muotoja ja vaaleita sävyjä

Odoo - Sample 3 for three columns

Tyylikkäitä päiväpeittoja makuuhuoneen viimeistelyyn

Odoo • Image and Text

Pehmeälinjainen Lempi-sarja

Matri tunnetaan erityisesti laadukkaista sängyistä, sänkytekstiileistä ja sängynpäädyistä. Näiden tuotteiden lisäksi me ihastuimme myös kauniiseen selkeälinjaiseen LEMPI tuoteperheeseen, johon kuuluu puusepäntyönä massiivisaarnesta valmistettuja  skandinaavisen ajattomia yöpöytiä, penkkejä ja sängynpäätyjä. Lempi sarjen pehmeälinjainen muotokieli sopii moneen suomalaiseen kotiin ja täydentää Cobellon tuotevalikoimaa erinomaisesti. 

Tervetuloa tutustumaan Matrin laadukkaisiin tuotteisiin Espoon päämyymälään tai tutustu ja tilaa tuotteet helposti kotiisi verkkokaupastamme.

Poimintojamme

Odoo - Sample 3 for three columns

Matri AAVA päiväpeite - Hiekka
160x260 cm

179,00 €

Odoo - Sample 3 for three columns

Matri LEMPI sängynpääty - Musta
170x65 cm

850,00 €
Odoo - Sample 3 for three columns

Matri ALMA päiväpeite - Cream
160x260 cm
105,00 €

Odoo - Sample 3 for three columns

Matri LEMPI yöpöytä - Musta
160x260 cm
399,00 €