0

Explain the benefits you offer.
Don't write about products or services here, write about solutions.

Kieli

  • Varaus
  • Ajanvalinta
  • Vahvistus

Valitse haluamasi palvelu valikosta ja varaa aika


Yhdessä suunnittelijamme kanssa löydät persoonalliset ratkaisut ja ideat juuri sinun tarpeisiin, tyyliin ja budjettiin. Suunnittelijamme auttaa sinua kaikissa sisustuspulmissasi - niin pienissä kuin suuremmissa. Suunnitelman lähtökohtana on aina sinun toiveesi ja tarpeesi. Laajan kaluste- ja sisustustuotevalikoimamme ansiosta voimme ideoida upean kokonaisuuden kotisi kaikkiin tiloihin.  Palvelu sisältää suunnitelman lisäksi tilaukset ja toimitukset kotiisi toimitettuna.

Sisustussunnittelijamme Riia Lankinen loihtii kotiisi uuden ilmeen; kalusteet, valaistus, pientuotteet ja tekstiilit sekä toimintojen sijoittelu sovittuihin tiloihin.  Suunnitelmaan kuuluu Cobellon tuotevalikoimaan pohjautuva tuoteluettelo; kaluste-, pientavara- ja materiaalihankinnat saatavilla olevilla kuvilla hintoineen ja toimitusaika arvioineen. Suunnitelma sisältää mittakaavassa olevan pohjapiirustuksen kalustesijoitteluineen sekä tuoteluettelon kuvineen, mittoineen ja hintoineen. Myös kotikäynnit tarvittaessa. 

Riia on Cobellon osaava, helposti lähestyttävä ja ihana persoona, joka tekee työtään rakkaudella ja taidokkaasti. Riia luo kodikkuutta, käytännöllisyyttä ja kauneutta tilaan kuin tilaan. 

 

Tapaaminen myös halutessasi etänä videovälityksen kautta.