0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

SUUNNITTELU-

PALVELUMME

Cobello on palveleva sisustustalo ja meiltä saat ajanvarauksella myös asiantuntevaa palvelua kevyemmästä sisustuskonsultaatiosta aina kokonaisvaltaiseen sisustussunnitteluun juuri silloin kun sinulle sopii. Suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toimii ns. avaimet käteen periaatteella: saman katon alta saat tarvittaessa joka kodin kattavan suunnittelupalvelun, huonekalut, tekstiilit, valaisimet ja muut kodin sisustustuotteet kotiin kuljetettuna. Me hoidamme kaikki vaiheet sunnittelusta tilausten tekoon aina tuotteiden toimitukseen asti.

Sisustussuunittelijamme Riia Lankinen auttaa isommissa kokonaisuuksissa. Jos taas kaipaat apua pienemmissä projekteissa, ideointiapua saat konsultiltamme Jenny Angerialta. Lisätietoja sisustussuunnittelu- ja konsulttipalveluistamme löydät alta. 

Voit varata ajan joko Riialle tai Jennylle ajanvarauskalenterimme kautta. Kuvailethan kohdetta ja tarvetta ajanvarauksen yhteydessä niin osaamme tarvittaessa ohjata sinut oikeaan palveluun.


Odoo • Image and Text

SISUSTUSSUUNNITTELU

Yhdessä suunnittelijamme kanssa löydät persoonalliset ratkaisut ja ideat juuri sinun tarpeisiin, tyyliin ja budjettiin. Suunnittelijamme auttaa sinua kaikissa sisustuspulmissasi - niin pienissä kuin suuremmissa. Suunnitelman lähtökohtana on aina sinun toiveesi ja tarpeesi. Laajan kaluste- ja sisustustuotevalikoimamme ansiosta voimme ideoida upean kokonaisuuden kotisi kaikkiin tiloihin.  

Sisustuspalvelumme toimii ns. avaimet käteen periaatteella eli palvelu sisältää itse suunnitelman, tilausten teon ja toimitukset suoraan kohteeseen. Tarvittaessa palvelu ulottuu myös tavaranpurkuun sekä kalustesijoitteluun ja sisustamiseen itse kohteessa. 

Sisustussuunnitelma perustuu Cobellon tuotevalikoimaan ja sisältää mittakaavassa olevan pohjapiirustuksen kalustesijoitteluineen sekä tuoteluettelon kuvineen, mittoineen ja hintoineen. Myös kotikäynnit tarvittaessa. Suunnittelusta veloitamme 55 €/tunti ja mahdollisista kotikäynneistä aiheutuneet ajokilometrit. Ostaessasi suunnitelman tuotteita Cobellosta 2500-10 000 euron arvosta sinulle hyvitetään 20-100% suunnittelun hinnasta kuitenkin maksimissaan 15h.

Huomaathan kuitenkin että ensimmäinen tapaaminen on maksuton eikä sido sinua vielä mihinkään.

Suunnittelijamme Riia Lankinen on Cobellon osaava, helposti lähestyttävä ja ihana persoona, joka tekee työtään rakkaudella ja taidokkaasti. Riia luo kodikkuutta, käytännöllisyyttä ja kauneutta tilaan kuin tilaan. 

Myös etätapaaminen videoyhteyden välillä mahdollinen, teethän pyynnön etätapaamiseen varausta tehdessäsi.

Ota yhteyttä ja varaa alustava maksuton suunnittelupalaveri!


        SISUSTUSKONSULTOINTI


Kaipaako tilasi pientä muutosta? Joskus pelkkä suullinen sisustuskonsultaatio riittää ratkaisemaan pienempiä sisustusongelmia. Sisustuskonsultaatio on asiakkaan kanssa yhdessä tehtyä ideointia, joka ei sisällä varsinaista sisustussuunnitelmaa. Ideoitava kohde voi olla esimerkiksi makuuhuone tai vaikkapa sohvan ja tekstiilien valinta muuten jo kalustettuun tilaan. 

Sisustuskonsultointi on maksuton 30-45 minuuttia kestävä ideointitapaaminen joka tapahtuu myymälässämme yhdessä asiakkaan kanssa. Konsultoinnin päätteeksi saat hintalaskelman ehdotetuista tuotteista. Ennen tapaamista pyydämme lähettämään kuvia ja mitat kohteesta. 

Tustustu konsulttiimme Jenny Angeriaan lisää blogissamme, jossa Jenny kertoo mm. minkälaisiin sisustuksen pulmiin hän törmää usein työssään. 

Myös etätapaaminen videoyhteyden välillä mahdollinen, teethän pyynnön etätapaamiseen varausta tehdessäsi.

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultointiin!

konsultointi@cobello.fiVaraa aika sisustuskonsultointiin 

Odoo • Text and Image