0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Toimitamme paketit manner-Suomen sisällä pääosin Postnordin ja Kuljetusmaailman kautta. Kuljetuksen hoitava kuljetusliike ottaa ennen toimitusta yhteyttä asiakkaaseen. Noutopistepaketti toimitetaan lähimmälle PostNord noutopisteelle. Postnordin kotiovelle sekä huonekalurahtitoimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle tai ulko-oven välittömään läheisyyteen. Kuljetusmaailman palvelevassa kotiinkuljetuksessa kaksi miestä kantaa tuotteen sisälle pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla.  Mahdolliset lisäpalvelut kuten roskien poisvienti tai vanhojen kalusteiden poisvienti on lisäpalveluita, jotka veloitamme erikseen. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@cobello.fi mikäli haluat tilata lisäpalveluita tai tarvitset lisätietoja toimituksiin liittyen.


MYYMÄLÄSTÄ NOUTO 


Voit noutaa tilauksesi Espoon myymälästä veloituksetta.

Lähetämme sinulle erikseen ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa.

 

NOUTOPISTE /

OVELLE TOIMITUS


Noutopistepaketti 7,90€ lähimmälle PostNord noutopisteelle.

Ovelle toimitettu paketti 23,00€
 (alle 30 kg) Ei koske peilejä eikä suurikokoisia (yli 1m3) tuotteita.

 

SISÄLLEKANTO-PALVELU

Kahden miehen kuljetus- ja sisäänkanto pääkaupunkiseudulla ja pääkaupunkseudun
lähialueilla

Hinnat alueittain
alkaen 59€ - 89€

 

 


 HUONEKALU-
RAHDIT

Kuljetamme isompia kalustekokonaisuuksia kaikkialle manner-Suomen sisällä. Hinnat alueittain alkaen 37€ - 500€

Jos osoitteeseesi ei löydy verkkokaupan ostoskorissa hintaa, ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@cobello.fi niin selvitämme rahdin hinnan erikseen.