0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

Rentouttava kesäkeidas

Kesän lähestyessä ja auringon paistaessa ajatukset kääntyvät pikkuhiljaa ulkotiloihin ja terassin sisustamiseen. Kokosimme teille muutamia vinkkejä ja inspiroivia kuvia, joiden avulla luot itsellesi oman rentouttavan kesäkeitaan.

Odoo • Text and Image

  Nautiskele mukavassa daybedissä tai loungerissa

Blomus Stay Daybed

Blomuksen upea  Stay Daybed  kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kesän lämmöstä! Daybedissä on metallinen runko, jonka avulla selkänojan kulmaa on mahdollista säätää. Kangas on vettähylkivä ja UV-suojattu. Saatavilla on myös kapeampi S-kokoinen Day Bed.

Blomus Stay Lounger

 Stay-lounger  on täydellinen aurinkotuoli, joka kutsuu sinut kesäpäivän viettoon! Laadukas kangas hylkii vettä ja on suojattu UV-säteiltä. Kevyttä tuolia on helppo siirtää terassilla ja puutarhassa.

Blomus Grow-moduulisohva

Blomuksen ulkotiloihin sopiva Grow-moduulisohva on kesän 2022 uutuus! Grow-sarjaan kuuluu useita erilaisia moduuleita, joista saat rakennettua omalle terassillesi sopivan kokonaisuuden. Grow on tulossa myyntiin pian!

Panosta monikäyttöiseen rahiin

Moneen eri käyttötarkoitukseen sopiva rahi on erinomainen valinta terassille! Rahin päällä on mukava lepuuttaa jalkoja, mutta tarjottimen kanssa se muuntuu hetkessä käteväksi sivupöydäksi. Tarpeen tullen rahi tuo myös terassille lisää istumapaikkoja esimerkiksi perheen pienimmille!


Blomuksen mallistosta löytyy esimerkiksi Stay Daybedien ja Loungereiden kanssa yhteensopiva Stay Pouf. Tanskalaisen SackItin Cobana Loungerin kanssa yhteensopivan rahin päälle löytyy upea tiikkitarjotin.Odoo • Text and Image

Istuta näyttäviä kasveja erilaisiin ruukkuihin

Ferm Living Hourglass Pot

Ferm Livingin mattamustaa  Hourglass-ruukkua  on saatavilla neljässä eri koossa. Eri kokoja yhdistelemällä saat terassille luotua kaunista kerroksellisuutta.

Blomus Coluna-ruukku

Blomuksen Coluna-ruukku on yksinkertaisen kaunis. Myös Coluna-ruukusta löytyy useita eri kokoja.

Ferm Living Plant Box

Ferm Livingin Plant Box on moderniksi klassikoksi muodostunut kukkateline, joka sopii erinomaisesti myös kodin säilytysratkaisuksi. Plant Boxista löytyy useita eri malleja.

Odoo • Image and Text

Luo tunnelmaa valaisimilla

Lämpimät kesäillat kutsuvat nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta! Illan hämärtyessä monikäyttöiset siirrettävät ulkovalaisimet luovat terassille viihtyisän tunnelman. Rakenna eri kokoisista valaisimista näyttäviä ryhmiä tai ripusta valaisimia esimerkiksi terassin katosta. Cobellon valikoimassa olevat ulkovalaisimet ovat ladattavia, jolloin voit käyttää niitä ilman johtoja, siirtää niitä helposti tarpeen mukaan tai ottaa valaisimet mukaan vaikkapa veneeseen tai retkelle.


Fermobin Balad valaisimessa on kätevä kantokahva. Eri kokoisista Blomuksen Spirit Led-valaisimista vuorostaan saa tyylikkään sommitelman.

Viimeistele herkullisilla tekstiileillä

Ranskalaisen Haomyn Bimini-ulkotyynynpäällisiä löytyy vuonna 2022 useassa eri koossa sekä herkullisen hillityissä sävyissä. Liitu, musta sekä valkoinen ovat takuuvarmoja valintoja ja kaunis murrettu Jaden vihreä tuo ripauksen väriä. Ulkosohvalle tai vaikkapa aurinkotuoliin sopivien tyynynpäällisten sivuilla on yksityiskohtana hillityt hapsut, kun taas suurien, esimerkiksi maahan sijoitettavien, tyynyjen reunoja koristaa näyttävät mustat kanttaukset. Yhdistele rohkeasti eri kokoja sekä sävyjä!


Tyynynpäällisten lisäksi voit viimeistellä terassisi myös ulkokäyttöön sopivilla matoilla. Mikäli terassisi on suuri, voit mattojen avulla rajata eri toimintoihin tarkoitettuja tiloja. Matto tuo erinomaisesti ryhdikkyyttä esimerkiksi ruokailuun tarkoitetulle alueelle tai sohvaryhmän yhteyteen.

Odoo • Text and Image