0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja Eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

IHANA KESÄ

Ulkosisustus, joka kestää aikaa.
Luo kesän kaunein oleskelutila, jossa viihdyt ja nautit!
 

Kesä on ulkona oleilun ja nauttimisen aikaa - tee aidosti kestävät valinnat ulkosisustukseen

Suomen kesä on kaunis ja ainutlaatuinen, siksi joka päivästä on nautittava täysillä! Ulkokalustetarjontamme on tänäkin kesänä erittäin kattava, valikoima on raikas ja tyylikäs. Tee tänä kesänä valinnat, jotka aidosti kestävät aikaa ja joista nautit myös seuraavat tulevat kesät. Löydä terassin mukavimmat säkkituolit & rahit sekä daybedit eli löhöt päivävuoteet, klassinen Fermob metallinen ulkokalustesarja, ulkopöydät ja -tuolit sekä ladattavat LED valaisimet ja lyhdyt.

Tervetuloa tutustumaan Cobellon hurmaavaan kesään!Terassi olohuoneen jatkeena

Taas on se ihana aika, jolloin asumisen voi laajentaa terassille, parvekkeelle, puutarhaan tai vaikkapa laiturille. Valikoimastamme löydät laadukkaat klassikot, joilla sisustat niin pieniä kuin suuriakin terassitiloja paitsi käytännöllisesti myös viihtyisästi. Fermobin metalliset taittopöydät ja tuolit ovat helppo kasata ja säilöä. Ne kestävät sään kuin sään ja ovat aina ajattomia. Ulkokäyttöisillä säkkituoleilla - Blomus ja Sackit - luot rentoa lookkia ja viihtyvyyttä terassillesi. Takuuvarmasti kesän suosituin löhönurkka.

SACKIT Cobana kestää sään kuin sään

Klassisen upeat tanskalaiset SACK it - säkkituolit ja rahit ovat ovat super mukavat, mutta ryhdikkäät istua. Tuoli pitää muotonsa erinomaisesti. Cobana Lounge  -sarjaa voidaan käyttää myös ulkona, koska materiaali on kestävää ja vettähylkivää. Kankaan valonkestävyys on myös hyvä, eli ei haalistu auringossa. Myös ulkotarjotin rahille.

Saatavana eri kokoja, värejä ja kankaita!

TUTUSTU JA TILAA

Daybedit ja rahit - luksusta kesänviettoon

Sakasalaiselta BLOMUS merkiltä löydät terassin näyttävimmät ja mukavimmat Day Bedit. Laadukas, vedenpitävä kangas on helppo huoltaa ja UV-kestävä. Kevyiden materiaaliensa ansiosta sänkyä voidaan helposti siirtää terassilla tai puutarhassa. Mukana metalliset kannattimet selkänojan kallistuskulman säätämiseksi.

Saatavana eri kokoja ja värejä!

TUTUSTU VALIKOIMAAN

TERASSILLE BLOMUS

Odoo • Image and Text

Valoa ja iloa!

Kauniit, sirot ja näyttävät ladattavat LED valot ovat tämän kesän hitti! Vaikka Suomessa valoa riittää pitkälle yöhön, on tunnelmallinen valaistus aina paikallaan.

Blomus ja Fermob ulkovalaisimet toimivat USB-latausjohdon avulla ja valaisinvoimakkuutta pystyy säätämään kosketus -ominaisuuden avulla.

Myös lyhdyillä luot tunnelmaa. Lisää joko aito kynttilä tai turvallinen paristoilla toimiva led kynttilä, joka on aina se huolettomin valinta.

Kurkkaa ulkovalaisimiin


VALOA TERASSILLE

Kesäkeittiössä kokataan, syödään ja viihdytään

Mikäs onkaan ihanampaa kuin syöminen taivasalla ulkona ison pöydän ääressä yhdessä rakkaimpien kanssa nauttien herkullisesta grilliruuasta ja kesän raikkaista raaka-aineista. Ruokakin maistuu paremmalta kun se nautitaan kauniissa ympäristössä mukavan ruokailuryhmän äärellä.

Valikoimissamme laadukkaat ja näyttävät ulkopöydät, jonka ääreen mahtuu tavittaessa isompikin seurue. Ranskalaisittain Fermobin Bistro pöydät pyöreinä tai suorakaiteenmallisina eri kokoisina, myös pienet pöydät pienille terasseille ja parvekkeille. Muubsin ja Artwoodin mallistosta laadukkaat puu tai betonipöydät myös ulkokäyttöön!

Kokoa ulkopöydän ääreen mukavat ruokapöydän tuolit, joissa aidosti myös viihdyt. Bistro metalliset taittotuolit ovat helppo säilöä ja on helppo yhdistää moneen. Valikoimissamme myös mm. laadukasta polyrottinkia.


Odoo • Text and Image

KALUSTEET TERASSILLE