0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

MONIPUOLINEN VALKOIMA


Rustiikkista, valkoista, modernia, yksinkertaista.... Valikoimissamme ihania erilaisia ruukkuja ja vaaseja joka koon kasveille, yrteille ja leikkokukille. Lisäämme tuotteitamme myös verkkokaupan puolelle jatkuvasti.

Tuliaisvinkki: ilahduta ystävää paitsi kukalla, myös sille sopivalla vaasilla tai ruukulla, josta on iloa pitkään.

ruukkuja


RUUKUT KUIN TAIDETEOKSIA

Rouheaa pintaa, upeita muotoja ja kauniita sävyjä löytyy mm. tanskalaisen MUUBSin ruukuista. 

Näyttävät ja suositut Terracotta Luna ruukut eri kokoisina valikoimissamme ja nyt myös verkkokaupassamme.


IKIVIHREÄT

Viherpeukalo sinun ei kuitenkaan pakko ole olla sisustaaksesi viherkasveilla, sillä vaikoimissamme myös ilahduttavia ja aina niin upeita ikivihreitä. Valikoimme tarkkaan ja harkitusti tekokasvivalikoimaamme sellaisia muovikasveja, joista ei kuitenkaan tule liian muovinen ja keinotekoinen vaikutelma. Tarkkasilmäisinä sisäänostajina valikoimme sellaisia muovikasveja, joiden värisävyt ovat kauniita, ja jotka ovat jo valmiiksi tehty luonnollisen epätäydellisiksi. Tämä tuo aidon kukan ja kasvin fiilistä entisestään.

Tekokasvit sopivat myös mainiosti mm. kylpyhuonetiloihin, jonne ei aito luonnonvalo pääse. Tai toimistolle piristämään konttoritunnelmaa. Ja miksei vaikka terassille ja ulos, jolloin ei kevään kylmistä öistä tarvitse välittää.

Odoo • Image and Text