0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja Eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Rakastamme aitoja luonnonmateriaaleja ja huonekalumme ovatkin pääosin aina massiivipuisia. Mallistossamme mm. tanskalainen Muubs sekä Cobello Urban sarjat, joiden mallistosta löydät ihania uniikkeja ja rouheita sohvapöytiä. Esimerkiksi Piece sarjan kukin pöytä onkin kuin taideteos luonnollisine epätäydellisyyksineen, koloineen, oksakohtineen ja muotoineen. Yhdistämällä luonnollisen rouhean kalusteen vaikka täysin moderniin sisustukseen luot mielenkiintoa ja syvyyttä tilan sisustukseen. Luonnonpuu pehmentää ja tuo kodikkuutta tilaan. 


Piece sohvapöytäPuu on myös ihana materiaalina, sillä se ei koskaan ole liian kylmä eikä liian kova. Puun kanssa elämä on huoletonta, elämisen jäljet ikäänkuin kuuluvat siihen. Puun voi myös aina käsitellä uudelleen, joten se on pitkäikäinen kumppani.

Tervetuloa tutustumaan hurmaavaan valikoimaamme, josta löytyy ihania massiivipuisia helmiä kodin moneen tilaan. Lisäämme uutuuksia sivuillemme jatkuvasti ja yksilöitä pääset myös ihastelemaan suurmyymälöihimme paikan päälle. 


Sohvapöydät

Persoonallisia puupöytiä

Toinen toistaan suloisemmat Cobello Urban sarjan pikkupöydät eri kokoisina, sävyisinä yksilöinä. Pöytä sopii täydellisesti sohva-tai sivupöydäksi tai miksei persoonalliseksi yöpöydäksi. Puupöytiä on runsaasti valikoimissamme eri jalkavaihtoehdoilla.

Pio ja Jaap ovat pyöreitä suoraan puupöllistä leikattuja sohvapöytiä