0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista


Huoletonta,
rouheaa
tunnelmaa

Cobello Industrial tyylissämme toistuvat teollisuuslaitosten inspiroimana rouhea, pelkistetty ja intensiivinen tyyli. Tässä tyylissä huokuu maskuliinisuus, kun yhdistetään tummempia sävyjä ja materiaaleja keskenään. Teolliseen tyyliimme kuuluu materiaaleina vahvasti rauta, betoni, marmori ja rouhea massiivipuu. Cobello Industrial elämäntyyliin sopii yksinkertaisuus, huolettomuus ja rohkeus. Väreinä toistuvat musta, harmaa ja ruskeat sävyt. Toki Cobellomaiseen tapaan yhdistetään välillä myös ripaus valkoista raikastamaan tunnelmaa.

 
 
Rautahylly

Suoralinjaista rautaa hyllyn muodossa

Valikoimissamme paljon yksinkertaisia mustia rautakalusteita kuten hyllyjä: tasoja, pöytiä, senkkejä.. 

Rautahylly sopii sen kepeytensä ja yksinkertaisuutensa vuoksi niin olohuoneeseen, työhuoneeseen, keittiöön kuin eteiseenkin. 

Industrial 1

Luonnollinen ja rento

Tekstiileissä tavanomaisia materiaaleja ovat nahka, paksut villa- ja juuttimateriaalit. Myös rouhean, paksun, pellavan yhdistelmä toimii industrial tyylin kanssa sen luonnollisuuden ja rentoudensa ansiosta. Musta ja konjakin värinen nahka elementtejä teollisessa tyylilajissa. Ruokapöydäntuoleja nahkaverhoiltuna löydät valikoimistamme useita. Kuvan "Franky" ruokapöydän tuoli on yksi bestsellereistämme, se on paitsi tyylikäs ja kaunis, myös äärimmäisen mukava istua ja sopii yhdistää myös monen muuhun tyyliin.


Design tuolit
Industrial tyyli

Teolliset pöydät ja valaisimet

 
Cobellon valikoimista löytyy useita industrial hengen kalusteita, kuten MUUBSin rautavitriinikaapit, Cobello Urban sarjan metallijalkaiset tammipöydät, suomalaisen 16Juin betoniset ruoka- ja sohvapöydät, yksinkertaiset Lifestyle Arizona rautahyllyt ja italialainen Dialma Brown, jonka valikoimissa  massiivipuisia/kierrätyspuisia senkkejä harmaan ja ruskean intensiivisissä sävyissä. 

Lasin ja metallin yhdistelmä on paitsi mielenkiintoinen myös kepeä ja särmikäs. mm.  Artwoodin valikoimasta löytyy upeita rauta- ja betonikalusteta sekä teollisia valaisimia.

Yksityiskohdat kivestä ja betonista

Yhdistä rauta- ja betonipinnalle samankaltaisia pienesineitä korostamaan valittua materiaalia entisestään. MUUBSin pienesineet laavakivestä ja betonista, ruukkuja ja hauskoja yksityskohtia tummista elementeistä. Rouheat pinnat saavat toistua myös pienesineissä.

Sisusta peileillä. Rautareunusteiset peilit sopivat industrial henkeen täydellisesti luoden avaran tuntua tilaan kuin tilaan. Katso peilimallit täältäBetonista