0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

Hyvän mielen tuotteita

Eettisesti valmistettuja aidoista luonnonmateriaaleista punottuja koreja, mattoja, kasseja ja muuta ilahduttavaa. 

Abaca rottinki

Materiaalien hurmaa


Valikoimissamme uutuutena Original Home, jonka tuotteet ovat valmistettu luonnonmukaisesti ympäristöystävällistä materiaaleista kuten tekstiilit kierrätetystä puuvillasta ja mm. kuvan korit materiaalista, joka työstetään  banaanipuun kuoresta, jota kasvaa runsaasti Indonesiassa. Auringossa kuivattuja lehtiä käytetään korirakenteiden laminointiin tai kierrettyinä köysinä. Erilaiset perinteiset kudontamenetelmät tuovat kauniin rakenteen ja muodon koreihin.  Tuotteet valmistetaan eettisesti pienissä kylissä Yogjakartassa, Javassa, Indonesiassa.

Cobello etnistä tunnelmaa

Uniikkeja viidakkoaiheisia tuotteita löydät meiltä erilaista. Tämä afrikkalainen "BOHO" tyylimme ihastuttaa persoonallisuudellaan. Tee kotiisi mielenkiintoinen ja raikas ilme kauniilla, kestävillä materiaaleilla. Kuvan pöytävalaisimet ovat vamistettu mm. palmunlehdistä sekä k attovalaisin on käsin kudottu luonnonmukaisesta ja ympäristöystävällisestä Abacasta. Tämä materiaali saadaan banaanipuun kuoresta, jota kasvaa runsaasti Indonesiassa. 

Cobellon etninen tyyli
Mifukon Fair Trade tuotteet


Mifukon korit reilusti tuotettu

Mifuko eli swahilin kielessä "tasku" yhdistää suomalaisen suunnittelun ja kenialaisen käsityötaidon.

Mifukon toiminta on WFTO:n sertifioima. Tuotteet valmistetaan reilun kaupan periaatteita noudattaen käsityönä Keniassa pienissä työpajoissa kaupungeissa ja maaseudulla. Mifuko tukee tuotannossaan paikallisten työpajojen toimintaa ja käsityöläisten hyvinvointia. Tuotteiden valmistusketju on avoin ja läpinäkyvä. 

"Huoledimme siitä, että kaikki saavat taskuunsa jotakin - meidän korimme ja käytönnölliset tuotteet tuovat iloa sekä työntekijöilleen Kenian pikkukylissä että käyttäjilleen kaikkialla maailmassa. Kun ostat Mifukon tuotteen, sinusta tulee tärkeä osa tätä tarinaa". Näin kuvailevat Mifukon perustajat Mari & Minna.