0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja Eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Rentoa elämän-
tyyliä elegantisti

 
 

Valkoista puuta ja luonnollisuutta 

Klassinen Cobello tyylimme on rento, tyylikäs ja elegantti. Materiaaleina toistuvat erilaiset luonnonmateriaalit kuten puu ja rottinki. Klassiset Cobello Home kalustesarjan massiivipuiset vaaleat kalusteet sopivat klassiseen tyyliimme antaen tyylikkään ja kauttaaltaan vaalean pohjan sisustukselle. 

Ripaus rottinkia tuo lämpöä ja tunnelmaa vaaleaan sisustukseen. Tuloksena on rento, kotoinen ja positiivinen kokonaisuus. 
Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Vaaleaa harmoniaa

Värimaailma klassisessa tyylisuunnassamme on harmoninen: vaaleat sävyt toistuvat: valkoinen, beige ja harmaa. Tekstiileissä toistuvat luonnonmateriaalit kuten pellava, puuvilla ja villa ovat sellaisia mitä me rakastamme vuodesta toiseen niiden helppokäyttöisyyden, mukavuuden, hengittävyyden sekä boheemisen kauneutensa vuoksi. 

Tyylisuunta sopii niin kaupunkiin, maalle tai merenrantahuvilalle. Värejä on helppo yhdistää sesongin mukaan, kesällä raikkaita sävyjä kuten vihreää, vaaleansinista tai korallia. Jouluna ripaus punaista. Myös mustat hillityt yksityiskohdat, jotka toistuvat sisustuksessa, tuovat määrättyä rytmiikkaa ja särmää muuten vaaleaan sisustukseen.

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat -

Less is more


Yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja, tyylikkäitä ja niitä ei saa olla liikaa. Viherkasvina ainainen klassikkomme on palmu, joka huokuu juurikin sitä ihanan boheemia elämää & rentoutta, klassista kauneutta, jonka ympäröimänä ihmisellä on hyvä ja kotoisa olla.


Odoo • Text and Image

Classic