0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja Eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

COBELLON DIGILOIKKA - UNELMIEN SISUSTUSKAUPPA VERKOSSA

Meillä on ilo toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi uusituille sivuillemme! Olemme jo pitkään työstäneet ja tutkineet digitaalisia ratkaisuja tehostaaksemme tämänhetkistä toimintaamme, ja tietysti haaveemme inspiroivasta verkkokaupasta on muhinut mielissämme meillä jo pitkään. Haluamme tehdä kaiken kunnianhimolla ja huolella, ja niin tämä projekti on ollut pidempiaikainen. Nyt koronakevät sai aikaan vauhtia projektiimme ja olemme superiloisia ja ylpeitä, että saimme näinä vaikeina ja haastavina aikoina avattua teille inspiroivan verkkokauppaympäristön. Töitä on siis tehty paljon, mutta suinkaan kaikki ei ole vielä valmista.. Työstämme sivujamme edelleen ja lisäämme ihania inspiroivia kuvia sekä videomateriaalia sivuillemme. Ennenkaikkea tulemme päivittämään sivustollemme uusia tuotteita jatkuvasti eli kokoajan julkaisemme lisää ihanuuksia myyntiin.

Digitalisaatio kehitystyömme jatkunee tämänkin jälkeen, kun viemme monia toimintojamme virtuaaliseksi ja pääsemme vanhoista tavoistamme ja paperinpyörityksestä eroon, ainakin jossain määrin. Vaikka toimintoja viedään verkkoon, konkreettinen käsillätekeminen ei suinkaan kuitenkaan lopu, sillä myymälöissämme pääsemme rakentelemaan teille - arvoisat asiakkaamme - ihania inspiroivia sisustusmaailmoja, joita sitten kuvailemme ja videoimme tänne verkkosivun puolelle. Toki myös SOME on ja tulee olemaan hieno apuväline tähän, ja etenkin instagramiin teemme tarinaa, päivityksiä ja kuulumisia jatkossa koko ajan.


Nyt jos on jotain risuja tai ruusuja uudesta sivustamme, toiminnoista jotka jäivät kaihertamaan mieltä, mielipiteitä käyttäjäystävällisyydestä, tuotteita, tietoa, inspiraatiota, jota jäit kaipaamaan, ota yhteyttä! Otamme palautteen mielellä vastaan! Olemme vielä alussa, ja teemme edelleen kovasti töitä rakentaaksemme juuri teitä parhaiten palvelevan virtuaalisen fiilistely- ja shoppailuympäristön.


Toivottavasti pidit ensinäkemästäsi ja toivomme että tulet viihtymään sivuillamme jatkossakin! Aurinkoisia kesäpäiviä!


sisään COBELLO BLOGI