0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

APUA KODIN SISUSTUSPULMIIN
Esittelyssä sisustuskonsulttimme

Meille sisustaminen ja kodin kauniiksi rakentaminen on sydämen asia. Meille on erityisen tärkeää, että myymälöissämme ja verkkokaupassamme huokuu tunnelma ja lämminhenkisyys. Tavoitteenamme on, että myymälässä joka kolkka on rakennettu aistikkaasti ja yksityiskohdat ovat tarkkaan mietitty. Kierrellessäsi myymälän kolmessa kerroksessamme sekä surffaillessasi sivuillamme ja somekanavillamme sinulle tulee toivottavasti hyvä ja inspiroitunut olo. Haluamme että myymälöistämme voit bongata sisustusideoita kodin joka tilaan. Olemme idearikas joukko osaajia, jotka mielellä auttaa asiakkaitamme löytämään oikeat valinnat kotiin niin että kodista huokuu hyvä tunnelma ja siellä on hyvä olla.Sisustaminen ei kuitenkaan aina ole helppo tehtävä. Ei edes meillä myymälässä, jossa tilaa on kuitenkin valtavasti enemmän kuin kotona. Koti on tilana  aina rajallinen ja mittasuhteita on joskus vaikea käsittää. Koti pitää olla toimiva, siellä täytyy olla tilaa liikkua, mutta sen täytyy olla viihtyisä tila, jossa voi elää hyvää elämää. Usein mietityttää: sopivatko huonekalut, sisustustuotteet ja tekstiilit sävymaailmaltaan ollenkaan olemassa oleviin pintamateriaaleihin? Minkäkokoinen sohva olisi sopiva? Usein meiltä Cobellosta etsitään rentoa löhösohvaa, mutta vaarana on, että se tukkii koko olohuoneen eikä muulle jää tilaa. Minkälainen sohvapöytä olisi hyvä ja minun tarpeisiini sopiva? Minkälainen olisi optimaalinen ruokapöytä? Ehkä pyöreä, suorakaiteen muotoinen, mutta minkä kokoinen, ehkä jatkettava? Minkälaisia eteisen / aulatilan kauniita mutta toimivia sisustusratkaisuja on? Kokemuksemme mukaan myös erityisesti matot, verhot ja materiaalivalinnat aiheuttavat päänvaivaa. 

Näissä tilanteissa on helpottavaa kuulla asiantuntijan vinkkejä ja neuvoja.  Vaikka osaavat ja ammattitaitoiset myyjämme palvelevat mielellä myymälöissä aina aukioloajan puitteissa, saattaa hetki myymälässä olla sen verran ruuhkainen, että emme pääse juttelemaan ja ideoimaan rauhassa asiakkaan kanssa. Sen vuoksi olemme kehittäneet matalan kynnyksen konsultaatiopalvelun. Se tarkoittaa sitä, että  ajanvarauskalenterimme kautta pääset näppärästi varaamaan ajan sisustuskonsultillemme. Pääset rauhassa keskustelemaan laajan tuotevalikoimamme tuntevan konsulttimme kanssa sinun kotiisi liittyvistä pulmakohdista. Konsultointi on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Tapaamisen pohjalta saat Cobellon tuotteisiin pohjautuvan sisustusehdotuksen sekä hintalaskelman tuotetietoineen. 

Kenet sitten tapaat varatessasi ajan suunnittelukonsultaatioon? Meillä on ilo esitellä suunnittelijamme: Jenny Angeria. Jenny on osaava, energinen suunnittelijamme. Hän on helposti lähestyttävä, hänestä huokuu aito auttamisen halu sisustuksellisissa asioissa. Hän on luova, nokkela ja ystävällinen. Jennyn kanssa ideat lähtevät laukkaamaan, hänen iloisuutensa ja positiivisuutensa tarttuu.

Jenny, kerrotko hieman itsestäsi, taustastasi suunnittelijana sekä historiastasi Cobellossa?

Pitkään jatkunut kiinnostukseni sisustamiseen sai kipinän toden teolla saatuani mahdollisuuden olla mukana luomassa hotellien sekä ravintoloiden tiloja. Näiden projektien innoittamana päätin lähteä opiskelemaan pitkäaikaisesta sisustusharrastuksesta itselleni ammatin. Opiskelujen ohessa aloin työskennellä sisustusmyyjänä Cobellossa, jonka aikana olen oppinut todella paljon uutta sisustamisesta ja sen saloista. Kiitos siitä kuuluu koko Cobellon tiimille! Olen aina viihtynyt asiakaspalvelu työssä ja sitä kautta löytänyt rohkeuden olla oma itseni. Kannustan jokaista kuuntelemaan omaa sydäntään ja tekemään välillä rohkeita ratkaisuja, niin arjessa kuin sisustuksessakin. 

Millainen suunnittelija olet? Mistä lähdet liikkeelle, kun tapaat ensikertaa asiakkaan, jonka sisustuspulmaa lähdet ratkaisemaan? Mikä sinulle on tärkeää suunnitteluprosessissa?

Suunnittelun tärkeimpänä arvona pidän asiakaslähtöisyyttä. Jokainen sisustuskonsultaatio saa omat raaminsa aina asiakkaan yksilöllisistä tarpeista. Haluan rohkaista sinua tekemään tilastasi rohkeasti itsesi näköisen. Lähtökohtana onnistuneeseen suunnitteluprosessiin on ongelman kartoittaminen, toiveiden kuunteleminen ja avoin kommunikaatio, jonka pohjalta suunnitelmat toteutuu.  

Sisustuskonsultaatiolla pyritään tilan viihtyvyyden ja toiminnallisuuden maksimointiin. Suunnittelutarpeita ja -lähtökohtia on yhtä monia, kuin on tiloja ja ihmisiä. Tavoitteenani on luoda juuri asiakkaan näköinen kokonaisuus.  Jokainen projekti ja ihminen on yksilö, joten en halua rakentaa kaikkea samaan muottiin, vaan haluan aina painottaa persoonallisuutta sisustamisessa. Kannustan valitsemaan Cobellon laajasta valikoimasta juuri ne tuotteet, joihin ihastut ensi silmäyksellä. 

 

Mitä sinulta usein kysytään, millaisiin pulmiin olet törmännyt usein työssäsi?


Apua tarvitaan useimmiten huonekalujen, värien ja tekstiilien valitsemiseen. Asiakkaalla on mielessä useita ideoita, mutta käytännön toteutus hakusessa. Avuksi halutaan toisia silmäpareja sävyjen ja materiaalien valintaan sekä sisustuksen viimeistelyyn ja yhtenäistämiseen. Sisustuskonsultaatiossa autan asiakasta valitsemaan sopivan kokonaisuuden.  

Olet itse vastikään saanut oman ison talonrakennusprojektisi päätökseen. Mitä sellaista se opetti sinulle suunnittelijana missä voisit auttaa asiakkaitasi?

Taloprojekti oli kokonaisuudessaan todella opettavainen ja moni rakennusteknillinen asia oli hyväksyttävä. Tärkein oppi itselle oli, että tärkeintä ei ole täydellisyys vaan onnellisuus! Haluan auttaa asiakkaita hahmottamaan ja ennakoimaan kokonaisuutta jo paperilla. Suunnittelijana kannustan sinua toteuttamaan vaikeatkin haasteet todeksi!

Millaisessa kodissa itse viihdyt? Mitä pidät omassa kodissasi tärkeimpänä sisustuksessa? 

"Koti”- sana on minulle henkilökohtainen. Jokaisen omasta kodista pitäisi huokua juuri sinä itse, koska koti on nimenomaan sinussa ja sinulle rakkaissa ihmisissä ja asioissa. Tärkeää kodissa on käytännöllisyys ja viihtyvyys. Kodin tulee toimia juuri sinulle ja vastata sinun perheesi tarpeisiin. Tykkään luoda tunnelmaa pienillä ja persoonallisilla yksityiskohdilla. Millaisia vinkkejä voisit antaa nyt kevään 2021 sisustukseen, mikä inspiroi sinua juuri nyt?

Minua inspiroi käytännöllisyys, pitkäikäisyys ja luonnonmateriaalit. Haluan korostaa kodin monimuotoisuutta erilaisilla tekstuureilla ja tekstiileillä kuten matoilla, verhoilla ja tyynyillä, joiden avulla kodin ilmettä voi helposti muuttaa. ”Kotoilun” myötä kodeissa korostuu käytännöllisyys ja sisustuksessa luonnonläheisyys sekä materiaaleissa että väreissä. Cobellon valikoimassa on uniikkeja sekä kestäviä tuotteita, jotka tuovat persoonallisuutta sisustukseen. Huonekaluissa luonnonmateriaaleista vahvasti esiin nousevat puu, kivi sekä marmori ja tekstiileissä pellava, juutti sekä villa.  Viherkasvien suosio on näkynyt sisustuksessa jo vuosia, eikä loppua näy. Cobellon valikoimasta kotiin löytyy upeat tekokasvit, jotka näyttävät todella aidoilta ja ovat ikuisia huonekasveja. 

Sisustuskonsultti Jenny Angeria